Εταιρικό Προφίλ Κουφώματα Δρόσος

Σχετικά με Εμάς

Αφοί Δρόσου

Η εταιρεία ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΔΡΟΣΟΣ ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 από τον Χαράλαμπο Δρόσο στο Εμπορείο, ως μία μικρή βιοτεχνία που εκτελούσε ξυλουργικές εργασίες κάθε είδους.

Το 1997, η βιοτεχνία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στην ευθεία Φηρών – Πύργου, στη Μεσαριά, όπου συνέχισε να αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό. Το 2008, πλησίον της θέσης της στη Μεσαριά, ξεκίνησε την κατασκευή νέων, σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής.

Από τότε, με το μεράκι και την αφοσίωση που έμαθαν κοντά του, συνεχίζουν το έργο του οι δύο γιοί του, Μάρκος και Νεκτάριος, υιοθετώντας την εταιρική επωνυμία «Αφοί Δρόσου».

Κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαπενταετίας, η εταιρία μεγάλωσε και επεκτάθηκε. Επένδυσε στην γνώση και την υψηλή τεχνολογία, απέκτησε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ολοκλήρωσε την κατασκευή των ιδιόκτητων, καλαίσθητων και αναβαθμισμένων χώρων της, στο 2ο χλμ της ευθείας Φηρών-Πύργου.

Ξύλινα Κουφώματα και Άλλες Κατασκευές

Aναλαμβάνουμε κάθε είδους ξύλινη θερμομονωτική κατασκευή

Ξύλινα Κουφώματα και Κατασκευές | Αφοί Δρόσου Σαντορίνη

Σήμερα, η εταιρεία Αφοί Δρόσου σχεδιάζει και κατασκευάζει άψογης ποιότητας θερμομονωτικά κουφώματα (γερμανικού τύπου). Η τριαντάχρονη εμπειρία της και η συνεργασία με αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές και φυσικά τους ιδιοκτήτες ώθησε την εταιρεία Αφοί Δρόσου στο να εξελιχθεί σε τέτοιον βαθμό ώστε να κατέχει τα πρωτεία αναφορικά με την ποιότητα κατασκευής για τα συγκεκριμένα προϊόντα στην ελληνική αγορά.

Στην πράξη, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξύλινη θερμομονωτική κατασκευή, ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ, ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΕΞΩΦΥΛΛΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ και εξασφαλίζουμε ότι η κάθε μας δουλειά, μεγαλύτερη ή μικρότερη, με πελάτη είτε επιχείρηση είτε ιδιοκτήτη, αντανακλά σταθερά το υψηλό επίπεδο φροντίδας και επαγγελματισμού που μας διακρίνει, ώστε να παραδίδουμε πάντα ένα εξαιρετικό προϊόν και να εγγυούμαστε την τέλεια εφαρμογή του για την χρήση που προορίζεται.

Χρόνια Εμπειρίας

+

Πελάτες

+

Έργα

+

Προϊόντα

+
Τα Προϊόντα Μας

Πιστοποιημένες πρώτες ύλες και εγγύηση καλής λειτουργίας