Τοποθέτηση - Αποξήλωση - Υποστήριξη

Τι Προσφέρουμε

Τοποθέτηση Νέων – Αποξήλωση Παλαιών

Μόλις ολοκληρώσουμε την παραγωγή των προϊόντων της παραγγελίας σας, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει τη μεταφορά, παράδοση και εγκατάσταση των ειδών στον χώρο του έργου σας. Οι εργασίες μεταφοράς γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντας μας παραδίδονται σε άριστη κατάσταση διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με τις οποίες κατασκευάζονται.

Κατά την τοποθέτηση, το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, φροντίζει πάντοτε για τη βέλτιστη εγκατάσταση των ειδών στον χώρο σας, δίνοντας έμφαση τόσο στην αποτελεσματική εφαρμογή όσο και στην ποιοτική λεπτομέρεια.

Εφόσον το έργο σας αφορά σε αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, εάν το επιθυμείτε, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε και την αποξήλωση των υφιστάμενων, πριν την εγκατάσταση των νέων.

Τι Προσφέρουμε

Υποστήριξη μετά την Πώληση

Η σταθερή παρουσία μας στον χώρο για τριάντα και πλέον έτη αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την υποστήριξή μας και μετά την ολοκλήρωση του έργου τους.

Η παροχή τεχνικής υποστήριξης (ανταλλακτικά και εργασία) όπως και καθοδήγησης για καθαρισμό και συντήρηση σε όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας είναι στις προτεραιότητές μας ώστε να επιτυγχάνουμε την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Όλες οι σχετικές ενέργειες γίνονται πάντοτε κατόπιν αιτήματός σας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του εξειδικευμένου συνεργείου μας και αναλόγως της κρισιμότητας της ανάγκης σας.